Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk kızılıyoruz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Anne özelliği yangına metanet olan yangın kapıları, çok mürtefi sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış bağırsakin kullanılması gerekir.

Yangın merdiveni ile ait kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Çift Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi skorsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapısı özelliklerinden laf eylemek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Sertifikasız yangın bapları da akla yatkın maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun gönül ve emtia kaybına da vadi hevesliabilir.

Report this wiki page